Dode en drie zwaargewonden door aanrijding bij Pinkpop-camping

© De Limburger/Bas Quaedvlieg

© Arnaud Nilwik

thumbnail:
thumbnail:

Bij een aanrijding tussen een bestelwagen en een groepje voetgangers nabij één van de Pinkpop-campings zijn een dode een drie zwaargewonden gevallen.

Redactie

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto, die na de aanrijding doorreed. Het gebeurde rond vier uur maandagochtend op de Mensheggerweg, vlakbij één van de uitgangen van camping B.Openbare wegEr zijn twee traumahelikopters ingezet voor de hulpverlening. De Mensheggerweg is afgesloten voor verkeer. De aanrijding gebeurde op of aan de openbare weg, dus niet op het campingterrein.BurgernetDe politie vraagt mensen via Burgetnet uit te kijken naar de auto, mogelijk een witte Fiat Doblo.

De organisatie van Pinkpop zegt diep geschokt te zijn en mee te leven met de slachtoffers en hun familie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal