Burgemeester Landgraaf en organisatie geschokt

Burgemeester Vlecken (rechts) en Pinkpop-baas Smeets (links).

Burgemeester Vlecken (rechts) en Pinkpop-baas Smeets (links).© ANP

Burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf is geschokt door het drama dat zich maandagochtend vroeg afspeelde rond het terrein van Pinkpop.

Redactie

"Dit is een dramatisch einde van een fantastisch weekend. Mijn medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun families", zegt Vlecken, die direct na het incident gealarmeerd werd en toen ook meteen koers zette naar de Mensheggerweg, waar het incident zich voltrok.

BovensDe organisatie van Pinkpop is enorm geschrokken van het nieuws. "De organisatie van Pinkpop is diep geschokt en leeft mee met de slachtoffers en familie", luidt een statement. Ook Gouverneur Theo Bovens heeft gereageerd. Hij schrijft: "Tragisch nieuws na Pinkpopweekend, Limburg leeft mee met slachtoffers, familie en vrienden!"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee