Man (47) uit Geleen opgepakt voor gewelddadige dood Jalloh uit Landgraaf

Print
Man (47) uit Geleen opgepakt voor gewelddadige dood Jalloh uit Landgraaf

Afbeelding: De Limburger

Landgraaf / Sittard - De politie heeft een 47-jarige man uit Geleen in zijn woning aangehouden voor betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Bobo Jalloh uit Landgraaf.

Jalloh werd In de nacht van dinsdag 30 op woensdag 31 mei 2017 in zijn eigen huis in Landgraaf een aantal keren gestoken met een mes. De 39-jarige man overleed kort daarna aan zijn verwondingen.

Fatale nacht
Het slachtoffer liet de twee daders zelf rond kwart voor twee 's nachts binnen in zijn woning aan de Koempel. Zijn drie kinderen en vrouw waren toen ook thuis. Het viertal werd door de mannen naar boven gestuurd.

Doodgestoken
Jalloh is vervolgens vastgebonden met tie-wraps en handboeien. Terwijl zijn vrouw en kinderen van bovenaan de trap toe stonden te kijken. Even later ging het mis. Jalloh werd meerdere keren met een mes in zijn bovenlichaam gestoken, waarna hij in de hal bij de voordeur bewegingloos bleef liggen. Waarom Jalloh werd aangevallen is niet bekend. Zijn familie vermoedt dat hij in de periode voor zijn dood bezig was met iets illegaals. 

De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →