Jeugdspelers Bezzat en Van Horne weg bij VVV

Print
Jeugdspelers Bezzat en Van Horne weg bij VVV

Afbeelding: MGL

Lugman Bezzat en Dion van Horne zoeken hun heil buiten VVV. Het duo komt niet voor in de plannen van Maurice Steijn en zijn technische staf. Bezzat gaat naar KSK Hasselt en Van Horne naar SV Straelen.

Lugman Bezzat doorliep de jeugdopleiding van VVV en speelde 10 jaar bij de club. Tot een doorbraak in het eerste elftal kwam het niet, hij speelde voornamelijk oefenwedstrijden. De 21-jarige aanvaller speelde in het seizoen 2016/2017 in de eerste divisie tegen Telstar (1-2 winst) en hij mocht een paar minuten maken in de beker tegen Blauw Geel ’38 (0-3 winst).  Hij vertrekt nu naar KSK Hasselt dat uitkomt in de Tweede Klasse amateurs, het vierde niveau in België.

Dion van Horne doorliep in Venlo de jeugdopleiding en kwam uit voor jeugdteams van NEC, Helmond Sport en Borussia Mönchengladbach. De 19-jarige centrale verdediger kwam niet tot een optreden in de hoofdmacht van VVV. Van Horne vertrekt nu naar transfervrij naar SV Straelen. Die club komt volgend jaar na promotie uit in de Regionalliga West, het vierde niveau in Duitsland.