Fietsers vanuit Heer voortaan via zuidkant Groene Loper richting centrum-zuid

Print
Fietsers vanuit Heer voortaan via zuidkant Groene Loper richting centrum-zuid

Afbeelding: A2 Maastricht/Aron Nijs

Voortaan kan fietsverkeer vanaf de Akersteenweg in Heer, via de Dokter Nevenstraat, de verlengde Dokter Nevenstraat, over de Groene Loper en het Winterbed naar de John F. Kennedysingel fietsen.

Het fietspad vanaf de Akersteenweg naar de John F. Kennedysingel komt niet terug zoals voorheen. Fietsers vanuit Heer en Cadier en Keer naar Centrum-Zuid moesten vanwege de aanleg van de Groene Loper, en daarmee de nieuwe fietsroute, lange tijd omfietsen via de Adelbert van Scharnlaan. Dat hoeft nu niet meer. 

Het is nu mogelijk om over de zuidkant van de Groene Loper en via de spoorwegovergang bij de Bloemenweg, richting MECC en de John F. Kennedysingel te fietsen.

De fietsroute in de andere richting (vanuit Centrum-Zuid richting Heer/Cadier en Keer) is al langer in gebruik. Fietsers in die richting kunnen er nu ook voor kiezen via de Groene Loper te rijden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →