Heerlerbaan viert eeuwfeest met festival Beleef Heëlebaan

Print
Heerlerbaan viert eeuwfeest met festival Beleef Heëlebaan

Afbeelding: Heerlerbaan 100

Stichting 100 jaar Heerlerbaan organiseert zaterdag 23 en zondag 24 juni een festivalweekend met livemuziek en een braderie op diverse locaties op Heerlerbaan.

Het programma wordt zaterdag 23 juni geopend met een zomeravondconcert op het buitenpodium aan de speelplaats van basisschool ‘De Tovercirkel’ ter hoogte van zorgcentrum ‘De Oranjehof’. Hier treedt onder andere Wendy Kokkelkoren op, in samenwerking met het groot orkest van de Koninklijke Harmonie Heerlen. De Heerlerbaanse coverband ‘Uplift‘ sluit het buitendeel van de avond af, waarna er binnen in ‘De Caumerbron’ een afterparty is.

Zondag 24 juni start om 10.30 uur met een interreligieuze viering op het buitenpodium bij ‘De Oranjehof’.  De rest van de dag is er een programma met muziek op het buitenpodium, een braderie, een architectuurwandeling en het project ‘Wildbreien voor Heerlerbaan’. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een springkussen, verteltheater, demonstraties van sportverenigingen en een speurtocht. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →