Reginald Thal commercieel directeur MVV

Print
Reginald Thal commercieel directeur MVV

Afbeelding: Peter Schols

Reginald Thal is de nieuwe commercieel directeur ad interim van MVV. Hij zal de commerciële afdeling van MVV gaan leiden.

Speerpunt daarbij is het intensiever betrekken van de huidige én de nieuwe partners en sponsoren bij de club. Thal is na Tom Daemen de tweede oud-voetballer die de commerciële tak van MVV komt versterken.

Meer dan 300 wedstrijden
Thal is allesbehalve een onbekende bij de club. Hij speelde tussen 1984 en 1995 meer dan 300 wedstrijden voor MVV. Eerst als spits, later in zijn carrière als verdediger.

Ook na zijn actieve loopbaan bleef hij bij MVV. Daarbij is hij de laatste jaren betrokken geweest bij het voetbalplatform van de club. Dat is een groep oud-spelers van de Maastrichtse club, die de technische staf van MVV van adviezen voorziet.

Tijdens en na zijn voetbalcarrière maakte hij ook naam buiten het veld. Zo was hij onder meer directeur bij De Sphinx in Maastricht.

Oud-voetballers betrekken
Algemeen directeur Paul Penders is blij met de komst van Thal: “Het aantrekken van Reginald, en eerder ook al van Tom, past geheel in de lijn van de club om meer oud-voetballers bij de club te betrekken. Mensen die weten wat er te koop is in de voetballerij maar die ook weten wat partners tegenwoordig bindt aan een voetbalclub.”