Geluksweekend 045 in Heerlen-centrum

Print
Geluksweekend 045 in Heerlen-centrum

Het team van het geluksweekend: Leo Noy, Paul Leufkens en David Doelen. Afbeelding: Heerlen Mijn Stad

Tijdens het Geluksweekend 045 in het centrum van Heerlen gooien ondernemers in het centrum hun deuren open. Op 23 en 24 juni zorgen Stichting De Vijf Pleintjes en centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad. voor twee dagen vol ‘geluksmomenten’

De deelnemende ondermnemers zorgen voor lekker eten en drinken, creatieve attenties en activiteiten in de buitenlucht. Het Geluksweekend Heerlen wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Op de zaterdag kun je in Heerlen-Centrum een route lopen langs winkels, eetgelegenheden en andere plekken die het bezoeken waard zijn. Op elke locatie kun je iets proeven, krijg je iets mee of is er een leuke activiteit. Daarnaast staat er op deze dag een aantal dans- en muziekoptredens op de planning – verspreid over het centrum van Heerlen. 
Het programma op de zondag is speciaal bedoeld voor uitgenodigde ondernemers (Geluksseminar) en bewoners (Geluksmiddag).

Voor meer informatie, kijk op www.geluksweekend045.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →