Nieuwe Nor gelast activiteiten af wegens overlijden Gilles

Print
Nieuwe Nor gelast activiteiten af wegens overlijden Gilles

Gilles Boux de Casson. Afbeelding: Poppodium Nieuwe Nor

Wegens het overlijden van vrijwilliger Gilles Boux de Casson heeft poppodium Nieuwe Nor in Heerlen komend weekend alle activiteiten en optredens afgelast. Boux de Casson kwam maandagochtend om het leven nadat hij bij camping B van Pinkpop werd aangereden.

Het gaat om de evenementen Romeo's Soulfood (donderdag 21 juni), Abstract Syntax EP-release party (vrijdag 22 juni) en LOS! (zaterdag 23 juni).  De eerstvolgende activiteit in poppodium Nieuwe Nor is het concert van Richie Kotzen op donderdag 28 juni. De Nieuwe Nor laat weten dat mensen die kaarten voor de concerten hebben telefonisch of per e-mail worden ingelicht.

Boux de Casson werkte vanaf 2014 als vrijwilliger in de Nieuwe Nor. "De eerste prioriteit van de organisatie ligt op het moment bij het opvangen van de vrijwilligersgroep, waarin grote verslagenheid heerst", aldus een woordvoerder van de Nieuwe Nor.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →