Nieuwe Nor gelast activiteiten af wegens overlijden Gilles

Print
Nieuwe Nor gelast activiteiten af wegens overlijden Gilles

Gilles Boux de Casson. Afbeelding: Poppodium Nieuwe Nor

Wegens het overlijden van vrijwilliger Gilles Boux de Casson heeft poppodium Nieuwe Nor in Heerlen komend weekend alle activiteiten en optredens afgelast. Boux de Casson kwam maandagochtend om het leven nadat hij bij camping B van Pinkpop werd aangereden.

Het gaat om de evenementen Romeo's Soulfood (donderdag 21 juni), Abstract Syntax EP-release party (vrijdag 22 juni) en LOS! (zaterdag 23 juni).  De eerstvolgende activiteit in poppodium Nieuwe Nor is het concert van Richie Kotzen op donderdag 28 juni. De Nieuwe Nor laat weten dat mensen die kaarten voor de concerten hebben telefonisch of per e-mail worden ingelicht.

Boux de Casson werkte vanaf 2014 als vrijwilliger in de Nieuwe Nor. "De eerste prioriteit van de organisatie ligt op het moment bij het opvangen van de vrijwilligersgroep, waarin grote verslagenheid heerst", aldus een woordvoerder van de Nieuwe Nor.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen