Dode man gevonden op parkeerterrein in binnenstad van Geleen

Print

Afbeelding: De Limburger

Geleen - Passanten hebbenwoensdag aan het begin van de avond op een parkeerterrein van een supermarkt in het centrum van Geleen het levenloze lichaam gevonden van een man.

Onderzoek ter plekke heeft uitgewezen dat het slacht­offer een natuurlijke dood is gestorven, bevestigde politiewoordvoerder Hub Haenen.

Winkelend publiek trof de dode man van middelbare leeftijd aan op het parkeerdek van de Lidl in de Annastraat, in het hart van de Geleense binnenstad.

Geen misdrijf
De omgeving van de parking werd onmiddellijk afgezet voor forensisch onderzoek. Dat wees later op de avond uit dat er geen sprake is van een misdrijf of verdachte omstandigheden.

"Daarmee is het dossier wat de politie betreft gesloten, aldus de politiewoordvoerder. De identiteit van het slachtoffer en zijn woonplaats wilde de politie niet bekendmaken. Familieleden zijn door de politie op de hoogte gesteld.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen