Dode man gevonden op parkeerterrein in binnenstad van Geleen

Print

Afbeelding: De Limburger

Geleen - Passanten hebbenwoensdag aan het begin van de avond op een parkeerterrein van een supermarkt in het centrum van Geleen het levenloze lichaam gevonden van een man.

Onderzoek ter plekke heeft uitgewezen dat het slacht­offer een natuurlijke dood is gestorven, bevestigde politiewoordvoerder Hub Haenen.

Winkelend publiek trof de dode man van middelbare leeftijd aan op het parkeerdek van de Lidl in de Annastraat, in het hart van de Geleense binnenstad.

Geen misdrijf
De omgeving van de parking werd onmiddellijk afgezet voor forensisch onderzoek. Dat wees later op de avond uit dat er geen sprake is van een misdrijf of verdachte omstandigheden.

"Daarmee is het dossier wat de politie betreft gesloten, aldus de politiewoordvoerder. De identiteit van het slachtoffer en zijn woonplaats wilde de politie niet bekendmaken. Familieleden zijn door de politie op de hoogte gesteld.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →