Oegandees weeskinderenkoor zingt in Heerlen

Print
Oegandees weeskinderenkoor zingt in Heerlen

Afbeelding: Watoto Children's Choirs

Kinderkoor Watoto uit Oeganda geeft vanavond (vrijdag 22 juni) een optreden in de ParkCity Church in Heerlen. Dit koor bestaat gedeeltelijk uit weeskinderen.

Het koor uit Oeganda bestaat uit 18 (wees)kinderen en hun begeleiders en zal hun nieuwe productie Signs&Wonders ten gehore brengen. Ze zingen hoofdzakelijk in het Engels, met Afrikaanse ritmes en dans. "Deze kinderen zijn het geluid van hoop voor alle (wees)kinderen in Afrika en de rest van de wereld", aldus de begeleiders. Sinds 1994 hebben 85 verschillende Watoto-koren de hele wereld over gereisd voor hun optredens. Het concert start om 19:00 uur in de Parkcity Church aan de Schaesbergerweg 136 in Heerlen. De toegang is vrij. Wel wordt er een collecte gehouden die ten goede komt aan het werk van Watoto.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →