Maastrichtenaar roept na 40 jaar op tot reünie MEAO Amalbergastraat

Print
Maastrichtenaar roept na 40 jaar op tot reünie MEAO Amalbergastraat

Afbeelding: Ingimage

Maastrichtenaar Jos Meijers wil graag opnieuw samenkomen met zijn mede-leerlingen die eind jaren zeventig hun diploma haalden op de MEAO aan de Amalbergastraat in Scharn.

Meijers wil eind dit jaar of begin volgend jaar, bij voldoende belangstelling een reünie op touw zetten. Niet alleen voor leerlingen die net als hij in 1978 hun diploma behaalden. "Omdat ik zelf in het tweede jaar ben blijven zitten en dat jaar heb moeten overdoen, zijn er ook klasgenoten van toen, die al in 1977 klaar waren. Daarnaast zijn er leerlingen die het examenjaar over moesten doen en pas in 1979 de MEAO verlieten." Om die redenen doet Meijers zijn oproep voor de examenjaren 1977, 1978 en 1979, van hen die de Bestuurlijke Richting volgden.

Een eventuele reünie zal niet in het schoolgebouw van destijds aan de Amalbergastraat kunnen plaatsvinden. De school heeft plaatsgemaakt voor woningen.

Belangstellenden kunnen Meijers een e-mail sturen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →