Heerlense band Point Break opent Parkcity Live

Print
Heerlense band Point Break opent Parkcity Live

Afbeelding: Parkcity Live

De Heerlense band Point Break, bestaand uit Calvin Janssen, Sven Krümmer en Max Moonen opent aankomend weekend festival Parkcity Live. De band valt deze eer ten beurt omdat het de bandwedstrijd We Aar Bek heeft gewonnen en opent zaterdag 30 juni de mainstage om 12:30 uur.

Point Break, dat punk en alternatieve rock mengt met rap, won in de finale van Vortex Surfer, Wayne’s Traveling Band en Barosz. 
Parkcity Live vindt aankomende zaterdag en zondag plaats op park Bekkerveld. Het festival is volledig uitverkocht. Voor meer informatie, kijk op www,parkcitylive.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen