Weert krijgt popcoördinator

Print
Weert krijgt popcoördinator

Poppodium Bosuil in Weert Afbeelding: Harry Heuts

Muziekcentrum De Bosuil heeft samen met de gemeente Weert een popcoördinator aangesteld in de persoon van Sander Hoeben.

Hoeben gaat 1 juli aan de slag, in principe voor de duur van 2,5 jaar, om nieuwe kansen voor de popsector in de stad te creëren.

Zichtbaarder
De popcoördinator moet zorgen dat talentontwikkeling meer aandacht krijgt in Weert en dat de popsector zichtbaarder wordt en meer optreedmogelijkheden krijgt.

Hoeben, afkomstig uit Weert en met jarenlange ervaring in de popmuzieksector, gaat werken vanuit muziekcentrum De Bosuilwaar hij momenteel ook werkzaam is. Een van zijn eerste opdrachten is het verbteren van de zichtbaarheid van de initiatieven die er in Weert zijn.

Aanspreekpunt
De taken van Hoeben zijn samen met andere culturele instellingen en organisaties geformuleerd. Hij zal aanspreekpunt zijn en vraag en aanbod aan elkaar verbinden, samen met organisaties als Rick, Diep Events en Munttheater maar ook onderwijs, horeca en bedrijfsleven.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →