Jubilerend Bekkerveld Festival presenteert lineup

Print
Jubilerend Bekkerveld Festival presenteert lineup

Mental Theo zorgde vorig jaar ook al voor een feestje op het festival. Afbeelding: Bekkerveld Festival

Het Bekkerveld Festival in Heerlen, dat in augustus zijn 50e editie beleeft, heeft zijn programma bekendgemaakt. Onder meer Mental Theo, Rewind en Nur Deutsche Welle komen naar de sporthal van sportpark A Gene Bek.

Het festival opent donderdag 16 augustus met de jongerenavond Bizar. Hier treden SBMG, Bokoesam en FRNKIE op. De vrijdagprogramma wordt gestart met een jubileumborrel vanaf 16:00 uur, waarna Interapptive coverband Blizzert en DJ Kevin S het feest voortzetten, dat afgesloten word door Mental Theo. Op de zaterdagmiddag staat WeZienWel op de podium in de sporthal. Daarna treedt coverband LIJN 7 op, met als afsluiter Rewind. Op de zaterdag wordt er ook een voetbaltoernooi voor E- en F-pupillen door voetbalclub Bekkerveld georganiseerd. Op de laatste dag van het festival, zondag 19 augustus, staan South Soul Collected en Nur Deutsche Welle nog op het programma.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.bekkerveldfestival.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →