Maastrichtse caféhouder Arno Hameleers overleden

Print
Maastrichtse caféhouder Arno Hameleers overleden

Afbeelding: De Limburger

De vooral in het centrum van Maastricht bekende cafébaas Arno ­Hameleers (54) is overleden.

Hameleers had in het verleden verschillende cafés in Maastricht, waaronder café Servaas in Wyck en het vroegere café Smeets in Amby. Later werkte hij bij andere horecazaken, waardoor hij in uitgaanskringen een enorme vriendenkring opbouwde.

Joviaal
Zijn jeugdvriend Guy van der Heijden omschrijft hem als ‘joviaal en innemend’. Ook muzikaal liet Hameleers zijn sporen na. Hij was een van de oprichters van de populaire brassband Les Chaupique. Twee jaar geleden stapte hij uit die groep omdat hij het te druk had gekregen met zijn werk. Zijn ­onverwachte overlijden heeft op sociale media een storm van reacties opgeroepen.

Hameleers werd woensdag als vermist opgegeven. Donderdag werd hij dood aangetroffen. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. Het afscheid is in besloten kring.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →