Oud-bestuurder De Zorggroep Ton Borghs (62) plotseling overleden

Print
Oud-bestuurder De Zorggroep Ton Borghs (62) plotseling overleden

Afbeelding: ED/iStock

Venlo - Oud-bestuurder van De Zorggroep in Venlo Ton Borghs is vrijdag op 62-jarig leeftijd plotseling overleden. Hij kreeg tijdens een fietstocht een hartstilstand.

Sinds 2010 was Borghs werkzaam bij de Helmondse zorginstelling De Zorgboog. De instelling reageert geschokt. "Wij hebben Ton leren kenen als een gepassioneerd bestuurder en een drijvende kracht bij De Zorgboog, maar bovenal als een prettige en betrokken collega", zegt Betty van de Walle, voorzitter van de raad van toezicht. 

Medeleven
Bestuurssecretaris Berry Meijers zegt: "We gaan hem erg missen. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en familie. Wij wensen hen namens alle medewerkers en vrijwilligers veel sterkte toe in deze moeilijke dagen."

Borghs was 22 jaar regiobestuurder in Venlo van instelling De Zorggroep. Sinds 2010 was hij lid van de raad van bestuur van De Zorgboog.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →