VVV wijst bod NAC op Vito van Crooij af

Print
VVV wijst bod NAC op Vito van Crooij af

Vito van Crooij (VVV-Venlo). Afbeelding: ANP

Technisch directeur Stan Valckx van VVV heeft een eerste bod van NAC op Vito van Crooij afgewezen. De aanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2019.

BN De Stem meldde eerder deze dag dat het gaat om een bod van 350.000 euro plus de eventuele komst van aanvaller Giovanni Korte naar Venlo. Volgens de Brabantse krant vraagt VVV echter negen ton voor Van Crooij.

Leemans
Ook PEC Zwolle heeft interesse in de aanvaller, bevestigt VVV. Daarnaast zouden de Zwollenaren ook graag Clint Leemans aantrekken als vervanger voor Younes Namli, die op weg is naar de uitgang in Overijssel. De Deense middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van meerdere clubs waaronder het Italiaanse Genoa.

Slagvaardiger
Leemans heeft net zoals Van Crooij een contract tot volgend jaar zomer in Venlo. VVV wilt het tweetal dan ook graag verkopen om nog geld aan ze te verdienen en daarmee slagvaardiger te kunnen zijn op de huidige transfermarkt.

Zo troefde Fortuna Sittard de Koelclub vorige week af met het huren van aanvaller Andrija Novakovich die vorig seizoen door Reading werd uitgeleend aan Telstar waar hij veel indruk maakte.