Donald Trump pakt 'jankende' talkshowhost Jimmy Fallon aan

Print
Donald Trump pakt 'jankende' talkshowhost Jimmy Fallon aan

Afbeelding: EPA

Hoewel het bijna twee jaar geleden is dat Donald Trump te gast was bij de Amerikaanse talkshowhost Jimmy Fallon is er nog altijd een 'fittie' gaande tussen hen.

Trump verwijt Fallon dat hij 'niet zo moet janken' over het interview dat hij met hem gedaan heeft en waarmee hij Trump, op het moment van het gesprek nog presidentskandidaat, naar eigen zeggen menselijker maakte, aldus de Amerikaanse president op Twitter.

Aangevallen
Fallon vroeg in de betreffende show of hij het haar van Trump door de war mocht halen, iets waarmee de presidentskandiaat instemde. De talkshowhost kreeg hiermee de lachers op zijn hand en Trump reageerde sportief in het programma.

Na afloop werd Jimmy van meerdere kanten aangevallen over zijn 'lollige' interview en kreeg hij het verwijt Trump in een veel te goed daglicht te hebben gezet, iets waarmee de presentator het in eerste instantie niet eens was. Nadat Trump eenmaal verkozen werd tot president en een afwijkend beleid blijkt te voeren vergeleken bij zijn voorgangers, krabbelt Fallon terug.

Huilen
"Het spijt me, ik heb hier niemand pijn mee willen doen. Als ik erop terugkijk, zou ik het anders hebben gedaan", aldus Jimmy in een recent interview. Trump haalde hard uit naar de presentator toen hij hier lucht van kreeg.

"Jimmy Fallon huilt nu over de beruchte 'haar' show die hij met mij deed. (en waarbij hij mijn haar serieus door de war haalde!) Omdat het mij menselijker zou hebben gemaakt, maakt 'ie ineens gekke sprongen. Terwijl hij me de dag na de show opbelde om te zeggen hoe goed en hoog de kijkcijfers wel niet waren. Wees effe een vent, Jimmy!", aldus Trump op Twitter.

Sinds de show met Trump zouden de kijkcijfers van Jimmy omlaag zijn gegaan. Criticasters zouden hem op politiek vlak 'te licht' vinden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →