Boevenspotter Jaime: 'Ik ben niet meer welkom in Outlet Roermond'

Print
Boevenspotter Jaime: 'Ik ben niet meer welkom in Outlet Roermond'

Afbeelding: Boevenspotter

Boevenspotter Jaime van Gastel is naar eigen zeggen niet meer welkom in het Designer Outlet Roermond. "De rode loper ligt uit voor de zakkenrollers in Roermond."

Van Gastel was onlangs in het Designer Outlet om zakkenrollers te spotten. Vorige week verscheen daar een video van op zijn Youtube-kanaal. Op de beelden is te zien hoe hij drie mannen verdenkt van zakkenrollerij. Het trio wordt vervolgens van het terrein gezet. 

Toegang ontzegd
De boevenspotter was afgelopen zondag opnieuw naar Roermond afgereisd om zakkenrollers in het Outlet te vinden. Eenmaal aangekomen werd hem de toegang ontzegd. "Bij de ingang werd ik aangesproken door een beveiliger", begint Van Gastel.

"Ik moest me even melden bij het management. Daar werd me verteld dat ik niet meer welkom was. Ze waren niet blij dat ik daar gefilmd had en de zakkenrollers niet had geblurd. Ik heb nog aangeboden om te spotten zonder te filmen, maar ook dit mocht niet. Dan zou ik de beveiliging van het werk houden."

Een woordvoerder van Designer Outlet Roermond wil geen commentaar geven. "Er is hierover genoeg in de media verschenen vorige week."
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →