Opnieuw verdachte opgepakt voor moord op Roermondse man

Print

Afbeelding: Politie.nl

De politie heeft opnieuw een Rotterdammer (32) opgepakt vanwege de moord op de 30-jarige Zino Ignasia uit Roermond.

Ignasia werd op vrijdag 15 juni doodgeschoten in een woning in Rotterdam. Diezelfde avond nog werd een 34-jarige man uit die stad aangehouden. 

Ooggetuigen zagen kort na de schietpartij twee mannen wegrennen en in een auto vertrekken. Nu bijna twee weken later heeft de politie een tweede verdachte gearresteerd. Vorige vorige week in het tv-programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak. 

Krimpen aan de IJssel
De tweede verdachte is op straat in Krimpen aan de IJssel opgepakt. Naar aanleiding van de aanhouding zijn huizen in Krimpen aan de IJssel en Rotterdam doorzocht.

De politie laat weten dat een team van rechercheurs onafgebroken aan de zaak werkt. Zo is de politie nog steeds op zoek naar de tas die de daders op hun vlucht bij zich droegen. Ook wil de politie graag weten wat Ignasia die vrijdag 15 juni in Rotterdam kwam doen. 'Tips zijn nog altijd van harte welkom', aldus de politie. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →