Proces verbaal voor afvaldumper Nieuw Lotbroek

Print
Proces verbaal voor afvaldumper Nieuw Lotbroek

Afbeelding: Buurtpreventie Nieuw Lotbroek

Hoensbroek - De veroorzaker van de afvaldumping bij de Koumenvijvers in Nieuw Lotbroek is opgespoord. Dat laat Buurtpreventie Nieuw Lotbroek weten.

"Dankzij een goede samenwerking tussen buurtbewoners, Buurtpreventie Nieuw-Lotbroek, Stichting Buurtbeheer Nieuw Lotbroek en de BOA (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) van Bureau Handhaving is na een onderzoek door handhaving een vermoedelijke dader van de afvaldumping bij de Koumenvijver opgespoord. Er is een proces verbaal aangezegd aan de vermoedelijke dader en hij krijgt hiervoor dus een bekeuring. Ook worden de kosten van het opruimen van dit afval verhaald op deze persoon", aldus de buurtpreventie op facebook.

Vorige week trok Buurtbeheer Nieuw lotbroek aan de bel over het zwerfvuil en afvaldumpingen rondom de Koumenvijvers. Vorige week donderdag was er een flinke lading puin bij de vijvers gedumpt. Deze zou vandaag worden opgeruimd, volgens de buurtpreventie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →