Frustratie bij VVV-directeur over tegenvallende verkoop seizoenskaarten

Print
Frustratie bij VVV-directeur over tegenvallende verkoop seizoenskaarten

Afbeelding: De Limburger

VVV-directeur Marco Bogers heeft via twitterberichten richting fans van de Venlose club zijn teleurstelling geuit over de achterblijvende seizoenkaartverkoop bij VVV.

In De Koel zijn tot nu toe 2546 seizoenkaarten verkocht terwijl rechtstreekse concurrenten van VVV, Fortuna Sittard en FC Emmen, al zo’n 5000 kaarten hebben verkocht volgens Bogers. "Dat is heel teleurstellend. Daarmee hebben we momenteel een achterstand op onze begroting van 500.000 euro op die clubs. Onze begroting staat nu al onder hoogspanning."

Kritiek
Een aantal fans reageert op de tweets van Bogers met sympathie, maar er wordt ook kritiek geuit. "Ik snap dat de fans van mij een positieve houding verwachten. En ik ben dankbaar voor iedere verkochte kaart, maar waar blijft de rest?", zegt Bogers.

Gelaten
De VVV-directeur geeft aan dat zijn club heeft laten onderzoeken waarom er in en rond Venlo in zijn bewoordingen gelaten en zonder beleving op VVV wordt gereageerd. "Uit dat onderzoek komt geen eensluidende conclusie. Zijn de Venlonaren afwachtend, gaat het om de voorzieningen in De Koel, was de tweede seizoenshelft te weinig aansprekend? Het zal allemaal meespelen, maar om stappen te zetten is geld nodig. Op sponsorgebied gaat het prima, maar wat de seizoenkaartverkoop betreft lijken we de slag te missen."