Dit weekend geen treinen tussen station Maastricht en Randwyck

Print
Dit weekend geen treinen tussen station Maastricht en Randwyck

Een lege Arriva-trein op station Heerlen. Afbeelding: ANP/Marcel van Hoorn

Er rijden wegens spoorwerkzaamheden op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli geen treinen tussen station Maastricht en Randwyck.

Vervoerder Arriva zet in de vroege ochtend en in de late avond, buiten de diensturen van de stadsbussen, een pendelbus in tussen deze stations. Voor de overige uren kunnen reizigers gebruik maken van de reguliere stadsbussen.

Vervangende bussen
Reizigers die gebruik maken van de stop- , pendel- of de stadsbussen hebben daarvoor een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Om gebruik te maken van de stadsbussen moeten de reizigers met een OV chipkaart uitchecken op het station en vervolgens inchecken bij de bus. Reizigers die niet met een OV chipkaart reizen moeten zich melden bij de chauffeur van de stadsbus en hun kaartje/abonnement laten zien. Het is in verband met de ruimte in de bus niet mogelijk een fiets mee te nemen in de stop-, pendel- of stadsbussen.

De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →