Nijntje is deze zomer nadrukkelijk aanwezig in Centre Céramique

Print
Nijntje is deze zomer nadrukkelijk aanwezig in Centre Céramique

Afbeelding: Foto ANP Foto/Inge van Mill

Het iconische witte konijntje komt deze zomer in Centre Céramique volledig tot leven. De tentoonstelling ‘Nijntje heeft vakantie’ die zondag 8 juli opent, dient als kapstok voor een reeks kinder-activiteiten rond de creatie van Dick Bruna.

In de tentoonstelling kunnen ouders wijzer worden over de ontstaansgeschiedenis van het wereldberoemde konijntje. Ondertussen kunnen peuters en kleuters het huisje van Nijntje ontdekken, in haar vliegtuigje kruipen, of wegdromen in haar tent. 

Nijntje workshops
In de periode tot 14 oktober  dat Nijntje in Centre Céramique huist zijn er heuse Nijntje workshops voor de kleintjes, een Nijntje voorleesuurtje, een Nijntje-knutseluurtje, en zelfs dansen met Nijntje. 

Prijswedstrijd
Als klap op de vuurpijl is er een prijs te winnen. Wie de leukste foto in de expo maakt, wint twee overnachtingen met het hele gezin in, jawel, de speciale Nijntje-kamer van Stayokay hostel in Utrecht, de geboortestad van...Nijntje.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →