Verdachte ontvoering meisje in Weert nog drie maanden in cel

Print
Verdachte ontvoering meisje in Weert nog drie maanden in cel

Afbeelding: Nederweert24

De 24-jarige man uit Weert die verdacht wordt van de ontvoering op 6 juni van een meisje van zes jaar uit Weert blijft nog zeker drie maanden in de cel.

De raadkamer van de rechtbank Limburg vindt dat  er voldoende ernstige bezwaren - voorlopig bewijsmateriaal - tegen de man zijn om hem nog negentig dagen in bewaring te houden.

Lees ook: Ontvoerd meisje (6) in Weert wist te ontkomen door te schreeuwen

Geen reactie
Advocaat Joost Antonides heeft eerder bevestigd dat zijn cliënt verdacht wordt van vrijheidsberoving van het meisje. Zolang het onderzoek nog loopt, wil hij verder niets zeggen over het verloop daarvan.

Beelden
Op camerabeelden zou de auto te zien van de verdachte waarin het meisje op de Maastrichtlaan moest worden ontvoerd. Het kind kon snel na de beweerde kidnapping ongedeerd uit het voertuig ontsnappen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen