Televisieprogramma over trombonist uit Neeritter

Print
Televisieprogramma over trombonist uit Neeritter

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Trombonist Raymond Munnecom uit Neeritter werd tijdens het OLS gevolgd door een televisieploeg van het programma Klassiek viert de zomer van presentator Floris Kortie.

Munnecom is trombonist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest in Amsterdam en begon zijn muzikale carrière in Neeritter. Door zijn neef Frank van den Heuvel was hij gevraagd om mee te spelen in het orkest De Mährlander, dat veel Boheemse blaasmuziek speelt.

"In Klassiek viert de zomer- een zusje van het programma Podium Witteman- volgen we klassieke music I tijdens de zomer. Dat we opnames kunnen maken tijdens het prachtige schuttersfestijn in Limburg maakt het extra mooi", aldus Floris Korte.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen