Televisieprogramma over trombonist uit Neeritter

Print
Televisieprogramma over trombonist uit Neeritter

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Trombonist Raymond Munnecom uit Neeritter werd tijdens het OLS gevolgd door een televisieploeg van het programma Klassiek viert de zomer van presentator Floris Kortie.

Munnecom is trombonist van het Koninklijk Concertgebouw Orkest in Amsterdam en begon zijn muzikale carrière in Neeritter. Door zijn neef Frank van den Heuvel was hij gevraagd om mee te spelen in het orkest De Mährlander, dat veel Boheemse blaasmuziek speelt.

"In Klassiek viert de zomer- een zusje van het programma Podium Witteman- volgen we klassieke music I tijdens de zomer. Dat we opnames kunnen maken tijdens het prachtige schuttersfestijn in Limburg maakt het extra mooi", aldus Floris Korte.

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen