Automobilist rijdt groep wilde zwijnen aan op A2

Print
Automobilist rijdt groep wilde zwijnen aan op A2

Afbeelding: Twitter Weginspecteur Ron

Een automobilist kreeg in de nacht van zondag op maandag de schrik van zijn leven toen er plotseling enkele wilde zwijnen de A2 overstaken.

Dat gebeurde even na drie uur 's nachts, ter hoogte van het Brabantse Leende, vlak over de provinciegrens bij Weert, meldt een weginspecteur van Rijkswaterstaat op Twitter.

Ambulance
De auto, die richting Limburg reed, knalde tegen enkele van de dieren aan. Zeker een van de zwijnen heeft de hevige niet overleefd. De schade aan de auto is groot. Een ambulance kwam ter plaatse om de hulp te bieden. Over de ernst van de verwondingen van de bestuurder en eventuele andere inzittenden is niets bekend.

Een rijstrook richting Weert is enige tijd afgesloten geweest vanwege opruimwerkzaamheden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen