Gordon van RTL naar Talpa

Print
Gordon van RTL naar Talpa

Ondanks de kritiek, lacht Gordon zich een breuk. Zijn biografie is namelijk niet aan te slepen, zo goed verkoopt het boek. Afbeelding: ANP

RTL raakt wederom een groot gezicht kwijt. Gordon gaat aan de slag voor John de Mols Talpa. Talpa Network maakte maandag bekend dat Gordon een contract voor vijf jaar heeft getekend.

"We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden", zegt Gordon over zijn overstap. "Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn."

Gordon was de afgelopen zestien jaar te zien bij RTL en maakte goed bekeken programma's als Hotter Than My Daughter en Gordon gaat trouwen... maar met wie?, waarin de entertainer tevergeefs op zoek ging naar een echtgenoot. Ook zat Gordon in de jury van de talentenjachten X Factor en Holland's Got Talent en presenteerde hij een aantal bekende RTL-shows.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →