Muzikaal eerbetoon aan overleden Gilles op Park City Live

Print
De Heerlense zangeres Lotte Walda heeft samen met Gino Bombrini afgelopen weekend tijdens festival Park City Live een muzikaal eerbetoon gebracht aan Gilles Boux de Casson, de 35-jarige Heerlenaar die omkwam bij het ongeval na Pinkpop.

Walda en Bombrini waren bij de groep mensen die de bewuste nacht na Pinkpop op de weg zat om nog na te genieten van het festival. Even daarna reed een busje op de groep in, waarbij Gilles om het leven kwam. Drie anderen liggen nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen