OLS snel voorbij voor Heerlense schutterijen

Print
OLS snel voorbij voor Heerlense schutterijen

Afbeelding: Facebook St. Sebastianus Heerlen

Voor de schutterijen Sint Sebastianus uit Heerlen en Sint Sebastiaan Heerlerheide heeft het OLS gisteren niet lang geduurd. Beide schutterijen waren op de eerste dag uitgeschakeld.

In de eerste ronde bleven er bij Sint Sebastianus Heerlen 4 'bölkes' staan, waarna de buksen weer ingepakt konden worden. De leden van de schutterij hebben ondanks de snelle uitschakeling toch een mooie dag beleefd op het Oud Limburgs Schuttersfeest in Raam. "Met een mooie groep was het een gezellige dag.

De solisten en de drumband mochten hun kunstjes voor de optocht al laten zien, wat resulteerde in mooie uitslagen. Hierna was het tijd voor de optocht. De optocht was vrij lang maar we kregen genoeg applaus van het vele publiek dat langs de kant stond te kijken", schrijft de schutterij op facebook. "Nadat de bonnen op waren keerden we met een goed gevoel terug naar Heerlen."

Klik hier om meer te lezen over het OLS.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →