easyHotel opent deuren aan Het Bat

Print
easyHotel opent deuren aan Het Bat

Er werd de afgelopen maanden flink geklust om het Maastrichtse easyHotel klaar voor gebruik te krijgen. Afbeelding: Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep

In een voormalig kantoorpand aan Het Bat in Maastricht opent dinsdag ‘easyHotel Maastricht City Centre’.

De meeste van de 74 kamers hebben een uitzicht over de Maas of het historische stadscentrum. Het nieuwe lowbudgethotel biedt kamers aan voor net geen 50 euro per nacht voor zowel de zakelijke als de toeristische bezoeker van de stad.

'Ideale plek voor easyHotel'
Voor master franchise holder Xcentric Hotels B.V. is dit de achtste hotelopening. Lucas Drewes, CEO Xcentric Hotels B.V.: "We zijn ontzettend trots op deze nieuwste easyHotel-vestiging. Maastricht is - naast mijn studentenstad - een prachtige en levendige bestemming waar van alles gebeurt. De ideale plek voor een easyHotel dus.”

Concerten Andre Rieu 
Als Andre Rieu woensdag zijn reeks concerten op het Vrijthof start liggen de prijzen overigens vaak hoger dan de vanaf-prijs van 49 euro: minstens het dubbele op sommige dagen. Maandag 9 juli daarentegen ben je ‘slechts’ 44 euro kwijt voor een tweepersoonskamer, zo leert een kijkje op easyhotel.com. Maar dan speelt de maestro weer niet in zijn thuisstad.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →