Chantal Janzen blijft wel bij RTL

Print
Chantal Janzen blijft wel bij RTL

Afbeelding: ANP

Chantal Janzen heeft bijgetekend bij RTL. Nadat vanochtend bekend werd dat ook Gordon vertrekt naar Talpa, was het nog afwachten wat de presentatrice zou doen. In RTL Boulevard maakte ze vanavond een einde aan alle geruchten.

De afgelopen weken werd bekend dat meerdere presentatoren hun biezen pakken en naar Talpa vertrekken. Naast Gordon stappen ook Johnny de Mol en het Voetbal Inside-trio Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derkse over naar Talpa. Janzen vindt het dan ook niet vreemd dat er volop werd gespeculeerd over haar mogelijke vertrek naar de zender.

Opvallende uitspraak
Toch blijft de blondine de komende jaren gewoon bij RTL. "Je biedt mensen een pakket, ook financieel komt daar veel bij kijken. Ik denk dat een andere partij sommige mensen dan net iets meer biedt en dan kiezen ze daarvoor", aldus de 39-jarige Janzen.

Janzen deed nog een opvallende uitspraak: "Het kan ook zijn dat een zender niet door wil met bepaalde namen. Ik denk dat dit geluid ook wel even gehoord mag worden."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →