Informatieavond over Aldenhofpark

Print
Informatieavond over Aldenhofpark

Afbeelding: Google Streetview

Hoensbroek - De gemeente Heerlen houdt donderdag 5 juli een informatieavond over de ontwikkelingen rond het Aldenhofpark in Hoensbroek.

De gemeente wil omwonenden onder meer informeren over de ontwikkelingen rond de woningbouw. Ook Wonen Limburg is die avond aanwezig om hun plannen nader toe te lichten. Verder geeft de gemeente toelichting op de werkzaamheden die spelen rondom het Aldenhofpark, in de Pastoor Schleidensstraat, de Aldenhofstraat-Wilhelminastraat en de Mgr. Nolensstraat. Er worden rijwegen hersteld en er wordt een oversteekplaats aangelegd. Ook worden zieke bomen in het park in het najaar vervangen.

De avond vindt plaats in de Brede Maatschappelijke Voorziening Aldenhof en zal om 19:00 uur beginnen en rond 21:00 uur afgelopen zijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen