Amper kaarten verkocht: Summer Kick-Off Meijel afgelast

Print
Amper kaarten verkocht: Summer Kick-Off Meijel afgelast

Afbeelding: Facebook Summer Kick Off Meijel

Meijel - De elfde editie van de Summer Kick-Off in Meijel gaat niet door. Voor de feestelijke start op 13 en 14 juli van de zomervakanties waren tot op heden slechts 137 kaarten verkocht.

Veel te weinig, daardoor is het financiële risico veel te groot, aldus de organiserende stichting. Vorig jaar waren er rond deze tijd reeds 750 kaarten aan de man gebracht en trok het evenement bij de Trambaan een kleine 2000 bezoekers.

Doorstart
Volgens de organisatie wordt het elk jaar lastiger om de concurrentie met het groeiende aantal evenementen aan te gaan. Het stichtingsbestuur hoopt volgend jaar een doorstart te kunnen maken en is nu nog bezig met het afhandelen van reeds geboekte artiesten.

Dit jaar was het juist de bedoeling om uit te breiden. Was het feest altijd bedoeld voor de jeugd van 14 jaar en ouder. Dit keer zou er op vrijdag 13 juli voor het eerst ook een avond zijn voor de wat oudere jongeren van 18 jaar en ouder. Op die avond zou een tributeband optreden, aangevuld met lokale artiesten.

Beachparty
Op zaterdag was een beachparty gepland voor alle jongeren. Ook was al bekend gemaakt dat keer dit keer geen twee, maar vier podia zouden zijn.  ‘Het is voor ons een grote teleurstelling dat we deze beslissing hebben moeten nemen’, meldt de organisatie.