Kale Frans Bauer naar Maastricht toe voor een volle haardos

Print
Kale Frans Bauer naar Maastricht toe voor een volle haardos

'Goedemorgen, over paar weken een volle haardos !!! Ik vind het hem goed staan en jullie?', vraagt Mariska haar volgers op Instagram. Afbeelding: Instagram Mariska Bauer

Frans Bauer waagt zich aan een nieuwe haartransplantatie. De zanger wordt dinsdag in Maastricht behandeld en hoopt over een paar weken weer een volle haardos te hebben.

Daarvoor moest Frans eerst wel volledig kaal, zo blijkt uit de foto's die hij en zijn vrouw Mariska op Instagram plaatsten.

Naar Maastricht toe
'Vandaag naar Hasci voor een nieuwe haardos!! Maar eerst gooide Kristel de tondeuse erover!! Joehaaaa !!!', schrijft Frans bij een foto waarop hij breedlachend poseert met zijn kale hoofd. 'Goedemorgen, over paar weken een volle haardos !!! Ik vind het hem goed staan en jullie?', voegt Mariska daar aan toe met een foto waarop ze met Frans staat.

Frans onderging in het verleden al twee keer een haartransplantatie. Eerder dit jaar gaf hij in een interview met Margriet toe dat hij nog steeds onzeker is over zijn haar en dat hij droomt van 'een bos deinende krullen'.

 

Vandaag naar Hasci voor een nieuwe haardos!! Maar eerst gooide Kristel de tondeuse erover!! Joehaaaa !!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen