Oktoberfeest Heerlen maakt lineup compleet

Print
Oktoberfeest Heerlen maakt lineup compleet

Bläck Fööss is vrijdag 5 oktober één van de hoofdacts van het Oktoberfeest Heerlen. Afbeelding: www.blaeckfoeoess.de | Studio 157

Nadat het Oktoberfeest Heerlen een paar maanden geleden al de komst van de Keulse band Bläck Fööss bekendmaakte, is nu ook de rest van de programmering bekend. Ook duurt het festival dit jaar een dag langer en start het al op donderdag.

Het optreden van de Bläck Fööss staat gepland voor vrijdag 5 oktober. Een dag eerder wordt het festival geopend door de Helene Fischer tribute show, waarbij zangeres Laura Heinz met een liveband, achtergrondzangeressen en dansers de sfeer van de Schlager-Königin naar Heerlen brengt. De vrijdag wordt naast Bläck Fööss ingevuld door Wiesnhammer, Tonca ohne Gewähr en Wim Frijns. Op zaterdag 6 oktober staan Nünentaler Schürzenjäger, Das Tirol Team en Wiesnhammer in de feesttent op het Pancratiusplein. Het festival wordt afgesloten met een ouderenmiddag op zondag 7 oktober met onder meer Die Crombacher Musikanten en Ruud Appelhof.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.oktoberfeestheerlen.nl.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen