Dit artikel is exclusief voor abonnees van De Limburger
Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >

Bouillon is hot, de koffie van de toekomst

Bouillon is hot, de koffie van de toekomst

Annelies Hermsen scoorde bij de jury van de Amsterdam Food Pitch met haar Bokkenbouillion. Afbeelding: De Limburger/Laurens Eggen

Gooi een wereldwijde voedseltrend als oma’s bouillon (dé überhippe variant op koffie), jong bokkenvlees en food designer Annelies Hermsen in de mix en je krijgt een prijswinnende Bokkenbouillon. Lekker en nog duurzaam ook.

Hoe Bokkenbouillon smaakt? Hmm, het heeft wel iets weg van ossenstaartsoep, is de reactie van een van de voorproevers op de vraag van food designer en ‘bouillonmaker’ Annelies Hermsen (36) uit Eindhoven. "Maar de meestgehoorde reactie? Dat de Bokkenbouillon helemaal niet raar is, maar prima smaakt. We zijn zo gewend aan kip, varken of rund dat alles wat een ander naampje heeft, in eerste instantie raar klinkt. Natuurlijk heb ik nagedacht over de naam, maar ik vind ook wel dat we ...