Los del Río vergezelt André Rieu: Ken jij de Macarena nog?

Print
Los del Río vergezelt André Rieu: Ken jij de Macarena nog?

Afbeelding: ANP

Ga jij naar de concertenreeks van André Rieu? Neem de dansschoenen dan maar mee. Niemand minder dan Los del Rio van monsterhit Macarena vergezelt de stehgeiger tijdens zijn concertenreeks.

Woensdagavond begint het spektakel op het Vrijthof. 100% swingarantie dus met de mannen van Los del Río. Ze mogen dan wel allebei ronde 70 zijn, maar de bekende danspasjes van de Macarena zijn de Spaanse dansvirtuozen nog zeker niet verleerd. 

Zwoel
Het publiek kan zich opmaken voor een zwoele zomeravond met temperaturen ver boven de 20 graden. Wat past daar nou beter bij dan een aantal latino-deuntjes? 

Rieu laat ieder jaar een special act overkomen naar Maastricht. Vorig jaar nodigde hij zijn vriend David Hasselhoff uit. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen