Politie op zoek naar verdachten steekpartij

Print
Politie op zoek naar verdachten steekpartij

Afbeelding: Niek van Herten

De politie zoekt twee of drie mannen rond de 20 jaar die mogelijk betrokken zijn bij de steekpartij van dinsdagavond vlakbij het busstation in Heerlen.

Dinsdagavond rond tien uur werd een 32-jarige vrouw uit Brunssum in haar bovenlichaam gestoken. Volgens de politie is het mogelijk dat de steekpartij een gevolg was van een verkeersconflict. 

Volgens een politiewoordvoerder is de vrouw niet ernstig gewond, maar moest zij voor behandeling naar het ziekenhuis. "Wij vermoeden dat de jongemannen met een of met twee scooters hebben rondgereden en daarbij op de andere partij zijn gestuit. Waarschijnlijk is er iets gezegd. Wie iets heeft gezien, kan zich melden", aldus de politie.

Lees ook: Steekpartij bij busstation in Heerlen: minstens een gewonde

Taser
Dinsdagavond is melding gemaakt van het gebruik van een taser. Een dag later heeft de politie dit nog niet scherp gekregen. "Of er inderdaad een taser is gebruikt, wordt onderzocht. Ook de jongemannen zijn nog niet gevonden."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →