Politie op zoek naar verdachten steekpartij

Print
Politie op zoek naar verdachten steekpartij

Afbeelding: Niek van Herten

De politie zoekt twee of drie mannen rond de 20 jaar die mogelijk betrokken zijn bij de steekpartij van dinsdagavond vlakbij het busstation in Heerlen.

Dinsdagavond rond tien uur werd een 32-jarige vrouw uit Brunssum in haar bovenlichaam gestoken. Volgens de politie is het mogelijk dat de steekpartij een gevolg was van een verkeersconflict. 

Volgens een politiewoordvoerder is de vrouw niet ernstig gewond, maar moest zij voor behandeling naar het ziekenhuis. "Wij vermoeden dat de jongemannen met een of met twee scooters hebben rondgereden en daarbij op de andere partij zijn gestuit. Waarschijnlijk is er iets gezegd. Wie iets heeft gezien, kan zich melden", aldus de politie.

Lees ook: Steekpartij bij busstation in Heerlen: minstens een gewonde

Taser
Dinsdagavond is melding gemaakt van het gebruik van een taser. Een dag later heeft de politie dit nog niet scherp gekregen. "Of er inderdaad een taser is gebruikt, wordt onderzocht. Ook de jongemannen zijn nog niet gevonden."

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen