Handtekening Verstappen vereeuwigd op lijf superfan

Print
De 47-jarige Dennis Lok uit Coevorden heeft al een aantal Formule 1-tatoeages op zijn rug, maar woensdag liet hij wel een speciale zetten. Hij ging een stapje verder en liet de handtekening van zijn grote ‘ster’ op zijn rug vereeuwigen.

Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk afgelopen zondag wist de superfan Max Verstappen te strikken voor een handtekening. Dit kwam doordat hij met een ontbloot bovenlichaam, waarop tattoo's met de datums van drie GP-overwinningen van de coureur te zien waren. De media kregen hier lucht van en zo is het balletje gaan rollen.

Ontmoeting
Lok is te spreken over zijn onmoeting met Verstappen. "Ja, geweldig. Ik wist niet wat me te wachten stond. Heel spontaan is die en neemt de tijd voor je", aldus de superfan. Op de vraag wanneer hij weer bij de tattoozaak zit, antwoordt hij: "Ja, ik hoop volgend weekend."

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen