Stereo Sunday: zestig procent van de tickets verkocht

Print
Stereo Sunday: zestig procent van de tickets verkocht

Afbeelding: De Limburger/Le Giesen

Venlo - Het Venlose dancefestival Stereo Sunday heeft inmiddels zo’n zestig procent van de beschikbare tickets verkocht.

Volgens de organisatie "valt dat zeker niet tegen".

Entree
Het wordt een spannende editie voor Stereo Sunday. Het evenement heft dit jaar voor het eerst sinds de oprichting entree. Online kost een dagkaartje twaalf euro en vijftig cent. Organisatielid Menno van Gaal rept van een ‘grote strategische zet’ die nodig is om de toekomst van het festival te waarborgen. "De gages van artiesten hebben een enorme vlucht genomen. Als Stereo Sunday in 2025 nog steeds wil bestaan, moeten we een bijdrage vragen aan de bezoeker." Hij hoopt uiteindelijk 7000 à 8000 gasten per dag te mogen verwelkomen.

Lees ook: Stereo Sunday vraagt bijdrage voor de beats van morgen

Programma
Stereo Sunday vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 juli en zaterdag 7 juli in het Julianapark in Venlo. Grote trekkers deze editie zijn onder anderen Laidback Luke, Anbu en Da Tweekaz.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen