Regen hindert Demi Schuurs op Wimbledon

Print
Regen hindert Demi Schuurs op Wimbledon

Schuurs op archiefbeeld. Afbeelding: ANP

Demi Schuurs heeft woensdagavond op Wimbledon haar partij in het dubbelspel in de eerste ronde vanwege regenval niet kunnen afmaken.

Schuurs stond met haar Belgische teamgenoot Elise Mertens op 4-4 in de eerste set van de partij tegen de Roemeense Sorana Cirstea en de Spaanse Sara Sorribes Tormo toen de regen spelbreker werd.

Andere Nederlanders
Ook Jean-Julien Rojer en zijn Pakistaanse tennispartner Aisam-Ul-Haq Qureshi moesten hun duel met het Spaanse koppel David Ferrer/Marc Lopez in de derde set afbreken bij een voorsprong van 2-1 in games. De eerste twee sets hadden Rojer en Qureshi, als negende geplaatst, gewonnen: 7-6 (3) 6-4. In het vrouwendubbel leidde Bibiane Schoofs met de Belgische Ysaline Bonaventure op het moment van afbreken in de eerste set met 4-3 tegen de Taiwanese Chan Hao-ching en de Chinese Zhaoxuan Yang. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →