Regen hindert Demi Schuurs op Wimbledon

Print
Regen hindert Demi Schuurs op Wimbledon

Schuurs op archiefbeeld. Afbeelding: ANP

Demi Schuurs heeft woensdagavond op Wimbledon haar partij in het dubbelspel in de eerste ronde vanwege regenval niet kunnen afmaken.

Schuurs stond met haar Belgische teamgenoot Elise Mertens op 4-4 in de eerste set van de partij tegen de Roemeense Sorana Cirstea en de Spaanse Sara Sorribes Tormo toen de regen spelbreker werd.

Andere Nederlanders
Ook Jean-Julien Rojer en zijn Pakistaanse tennispartner Aisam-Ul-Haq Qureshi moesten hun duel met het Spaanse koppel David Ferrer/Marc Lopez in de derde set afbreken bij een voorsprong van 2-1 in games. De eerste twee sets hadden Rojer en Qureshi, als negende geplaatst, gewonnen: 7-6 (3) 6-4. In het vrouwendubbel leidde Bibiane Schoofs met de Belgische Ysaline Bonaventure op het moment van afbreken in de eerste set met 4-3 tegen de Taiwanese Chan Hao-ching en de Chinese Zhaoxuan Yang. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen