PSV verhuurt Koopmans met nieuw contract aan MVV

Print
PSV verhuurt Koopmans met nieuw contract aan MVV

Afbeelding: Thomas Bakker

PSV stuurt doelman Luuk Koopmans met een nieuw contract naar Maastricht.

De 24-jarige keeper beschikte in Eindhoven over een aflopende verbintenis, maar die is nu met twee jaar verlengd. Koopmans gaat komend seizoen als huurling ervaring opdoen bij MVV.

Blessures
PSV plukte de keeper drie jaar geleden weg bij FC Oss. Mede door blessures kwam Koopmans pas tot 25 wedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League. Hij hoopt komend seizoen bij MVV wel op veel speeltijd. "PSV ziet toekomst in me en wil me een seizoen lang aan het werk zien", zegt Koopmans. "Dat kan bij MVV en ik hoop daar ook wat extra stappen in mijn ontwikkeling te zetten. Het grote doel is om sterker terug te keren bij PSV."

PSV heeft met Hidde Jurjus en Lars Unnerstall nog twee keepers verhuurd, aan respectievelijk De Graafschap en VVV-Venlo.

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.