Minister Slob opgenomen in het ziekenhuis wegens infectie

Print
Minister Slob opgenomen in het ziekenhuis wegens infectie

Afbeelding: ANP/Bart Maat

Minister Arie Slob, die deze week het debat over VMBO Maastricht noodgedwongen moest laten schieten, is opgenomen in het ziekenhuis.

Dat maakte zijn collega-minister Ingrid van Engelshoven donderdag bekend bij het debat waar ze hem verving

Goede handen
Slob kampt met een bacteriële infectie en ligt in het ziekenhuis van Zwolle. Volgens Van Engelshoven weet hij zich in 'goede handen'. Slob had zich dinsdag ziek gemeld, enkele uren voor het geplande debat over het debacle met de examens van Maastrichtse vmbo'ers. Het leek toen nog om een stevige griep te gaan. De ChristenUnie-bewindsman bood excuses aan voor zijn afwezigheid. 

Van Engelshoven neemt donderdag de honneurs waar. Het debat begon om kwart over elf en is live te volgen via themakanaal NPO Politiek

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen