Sint Barbara Tungelroy haakt af bij OLS

Print
Sint Barbara Tungelroy haakt af bij OLS

Theo Mertens (1948-2018) afgelopen zondag op het OLS te Raam-Ophoven Afbeelding: Schutterij Sint Barbara Tungelroy

Tungelroy - Schutterij Sint Barbara uit Tungelroy zal zaterdag niet meedoen aan het afkavelen van het OLS in Raam. Een prominent lid van de schutterij de 70-jarige Theo Mertens is deze week plotseling overleden.

Mertens was afgelopen zondag nog aanwezig bij het OLS in Raam. In het zestal van Sint Barbara schoten zijn zoon David en zwager Harrie Hendriks mee. Zelf was Theo Mertens reserveschutter van het zestal.

Mertens had zich volgens de voorzitter van Sint Barbara, Peter Korten, al verheugd op het afkavelen. Hij was erg verheugd toen het zestal van onze schutterij de eerste ronde van het OLS overleefd had, aldus Korten.

De schutterij is nu in diepe rouw en heeft donderdagavond besloten niet mee te doen aan het afkavelen in Ophoven-Raam.

Het OLS is zaterdag vanaf 11:00 uur live te volgen bij De Limburger via delimburger.nl/ols

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen