Vier jaar cel voor dader steekpartij Blerick

Print
Vier jaar cel voor dader steekpartij Blerick

Afbeelding: David Dunnaway

Blerick-Centrum - De rechtbank heeft vrijdag de 55-jarige Mustafa K. uit Blerick voor poging tot doodslag veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf. Deze straf is gelijk aan de eis van officier van justitie Sandra Kierkels.

De rechters delen haar visie dat  K. op 17 december 2017 in een Turks eetcafé aan de Alberdingk Thijmstraat in Blerick een 35-jarige Venlonaar heeft neergestoken.

Bierfles
De nu veroordeelde man heeft altijd ontkend dat hij heeft gestoken. Volgens hem is met een bierfles op zijn hoofd geslagen en heeft hij zijn rivaal alleen weggeduwd, waardoor deze op de grond viel. De twee hadden op die dag rond een uur ’s nachts in de, op dat moment drukbezochte, horecazaak  een woordenwisseling gekregen die ontaardde in geweld.

Veel getuigen wilden tegenover de politie, die snel ter plekke was, niets zeggen over wat ze hadden gezien of gehoord. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen