Fortuna legt proefspelers Mells en Ramirez vast

Print
Fortuna legt proefspelers Mells en Ramirez vast

Ramirez (L) en Mells. Afbeelding: Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft nog eens twee spelers vastgelegd. George Mells en Rubén Ramirez spelen komend seizoen in het groen-geel.

Verdediger Ramirez wordt voor één jaar gehuurd, middenvelder Mells tekent een éénjarig contract. Beide spelers waren al een tijdje op proef in Sittard.

Venezuela
Ramirez (22) heeft een Venezolaans en een Portugees paspoort en speelde tot nu toe alleen voor clubs in Venezuela. Australiër Mells (21) speelde in de jeugd van Southampton en Chelsea, waarna hij terugkeerde naar naar zijn geboorteland. De centrale middenvelder testte vorig jaar ook al eens bij Fortuna, maar kon toen geen contract afdwingen. 

Verheugd
Technisch directeur Mustafal Aztopal is verheugd met de nieuwe spelers. "George en Rubén zijn beiden jonge en getalenteerde spelers", wordt hij geciteerd op de clubwebsite. "Rubén kwam in zijn geboorteland uit op het hoogste profniveau. Hij is een echte winnaar, die hard kan zijn als het moet. Ook George kwam in zijn geboorteland uit op het hoogste niveau en wist daar met Adelaide United een kampioenschap in de wacht te slepen. Die ervaringen zijn van grote toegevoegde waarde voor de selectie."