Jeugd proeft cultuur tijdens Maastricht aan Zee

Print
Jeugd proeft cultuur tijdens Maastricht aan Zee

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

Onder de noemer Maastricht aan Zee verzorgen Kumulus en Tout Maastricht van 13 tot en met 16 augustus een actieve culturele week voor kinderen en jongeren.

‘s Ochtends doet de jeugd inspiratie op bij een van de kunstinstellingen in Maastricht. Daarnagaan de jongens en meiden ’s middags zelf, onder leiding van een professional, aan de slag met theater, dans, beeldende kunst en muziek.

Maastricht aan Zee (van 9 tot en met 12 jaar) heeft als basiskamp ‘Het Radium’ in het Sphinxkwartier. Maastricht aan Zee XL (12+) slaat zijn kamp op bij Kumulus aan de Herbenusstraat.

Jeugdcultuurfonds
Maastricht aan Zee vindt telkens van 9.00 tot 17.00 uur plaats en kost 120 euro. Zonodig kunnen minder draagkrachtige ouders voor de bijdrage gebruik maken van het Jeugdcultuurfonds. Die kunnen de kosten vergoeden. Ouders kunnen een aanvraag doen via een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener. Meer info hierover: jeugdfondssportencultuur.nl

Informatie en aanmelden: kinderenaanzee.nl/maastricht (9 tot en met 12 jaar) en kinderenaanzee.nl/maastrichtxl (12 jaar en ouder)

Meer informatie en aanmelden: kinderenaanzee.nl/maastricht en kinderenaanzee.nl/maastrichtxl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →