MVV speelt gelijk in oefenduel tegen Meersen

Print
MVV speelt gelijk in oefenduel tegen Meersen

Afbeelding: Archief ANP

MVV heeft zaterdag de eerste oefenwedstrijd tegen SV Meerssen met 1-1 gelijk gespeeld. In blessuretijd redde Joeri Schroijen alsnog de eer van de Maastrichtenaren met late treffer.

In de eerste helft kwam Meersen al na dik tien minuten met een snelle aanval op voorsprong. Jordie van de Schoot van Meerssen omzeilde de nieuwe MVV-keeper Luuk Koopmans en trapte de bal moeiteloos in het verlaten doel. 

Gretig
MVV speelde gretig en stond zowel de eerste als de tweede helft overwegend op de helft van Meersen, maar de Maastrichtenaren schoten tekort bij de afwerking op doel. Met name in de tweede helft regende het kansen voor de Maastrichtenaren. Het gebrek aan een doeltreffende spits deed zich gelden. Tot Schroijen in de 91ste minuut alsnog raak schoot. 

Okita
MVV-aanvaller Jonathan Okita die ook al ontbrak op de eerste training, wegens ziekte liet de club later weten, was zaterdag ook tijdens het eerste oefenduel niet van de partij. 

Bij MVV mochten zaterdag diverse proefspelers, waaronder Maxime Gunst, Boubakar Diallo en Emir Bijelic hun debuut maken. MVV speelt deze week nog twee oefenwedstrijden, op dinsdag uit tegen RKVVL/Polaris en vrijdag thuis tegen SG Wattenscheid.